Google+ Followers

onsdag 15. januar 2014

Klar for bursdagsfeiring

For nøyaktig 11 år siden fikk vi nye hvitevarer; kjøleskap, komfyr og oppvaskmaskin.
Jeg var to dager på overtid i forhold til termin, men tok likevel i mange tunge løft for å få på plass de nye tingene. Det var kanskje det som gjorde at Ingrid Malene kom i rekordfart den natta. To timer gikk det fra jeg kjente første "tegn" til vi hadde fått ei vakker prinsesse. Du kan tro jeg var glad for at vi bare hadde et kvarters kjøretur til sykehuset, for vi var ikke inne lenger enn en halvtime før vi var tobarnsforeldre. Men dette er altså 11 år siden.
I morgen er det bursdagsfeiring og vi venter storinnrykk av 9 supre jenter som skal feire vår 11-åring. Vi har brukt kvelden til forberedelser, bordet er pyntet og noe av det vi skal servere er klart.
Resten tar vi i morgen.
 
Vi har laget cake pops av muffinsoppskrift. Vi skuldret muffins, blandet det med vaniljekrem og dyppet det i sjokolade. Og selvfølgelig litt pynt til slutt.
 
 
Nå slenger jeg beina i sofaen og nyter kaffe fra den fineste koppen, og spiser meg opp til tre bursdagsfeiringer på fire dager. Jeg starter med en Atkins-bar (Chocolate Peanut Caramel). Tar de sunneste "søtsakene" først, så får jeg litt bedre samvittighet.
 
 
Ha en fin torsdag!
 
Klem fra Inger Johanne

2 kommentarer:

LisaM sa...

Hurra for 11-åringen!:)
Ønsker dere fin helg og feiring:)

Vibeke / Mammas Hus sa...

Gratulerer med 11-åringen! :D