Google+ Followers

søndag 5. februar 2012

Kald søndag

Det er kaldt ute, så vi sitter inne og fyrer i ovn. Med -10 grader og vind, blir det effektive kuldegrader...veldig kaldt (vet ikke hvor kaldt det blir). Derfor er det innedag, og strikking av pannebånd til datteras venninne som blir 9 år i morgen.

I går forsøkte jeg meg på noe jeg lenge har hatt lyst til. Har sett flere fine figurer både av stoff og papir rundt i bloggeland. Og når jeg da også fant ei "oppskrift"  her var saken ganske enkel. Er glad jeg bor nært butikken, for hulltang måtte jeg kjøpe først.Neste gang skal jeg fylle enda mere vatt i, for den ble litt bulkete. Likevel syns jeg det ble fint jeg, og jeg kommer til å lage flere slike.

Ha en fin søndag i kaldværet!

Inger Johanne

4 kommentarer:

Hildemiho sa...

hei hei og takk for hyggelig kommentar inne hos meg. hjertet ble jo super koselig, og vet du jeg er også i bodø akkurat nå - på besøk hos svigers, og det er jo helt vanvittig kaldt her!!! så vi holder oss innendørs vi også for å si det sånn. den turkise lampen under var forresten super lekker!!!
god god søndag videre!

Ingrid sa...

Kjempefint hjerte <3 Skikkelig sjarmerende, og en god idè til ett søtt lite prosjekt :)

Ann Elisabeth sa...

Tusen takk for hyggelig kommentar om håndarbeidene mine :) Koselig at du "stikker" innom meg ;)
Dette hjertet du har laget falt jeg helt pladask for! Må nok prøve meg på ett slik om ikke så alt for lenge.
Ha en fin kveld fortsatt i min fødeby ;)
Klem!

Inger Johanne sa...

Takk for koslige kommentarer! Hjertet var enkelt å lage, og det pynter opp mens vi venter på våren. Og, Ann Elisabeth. Det er virkelig flott å bo i Bodø, sjøl om det er litt kaldt akkurat nå...